Chonburi Gambling Den Raid Nets 29 pidätystä, mukaan lukien poliisi

Chonburi -

Banglamungin poliisi ja hallintoviranomaiset ottivat tiistaina 29. lokakuuta kiinni 24 epäiltyä pelaajaa, joista yksi vaikutti olevan poliisi.

Video ryöstöstä on katsottavissa täältä.

Eilen kello 10 viranomaiset tekivät ratsian laittomaan uhkapelaamiseen, joka oli piilotettu syvälle Ban Phu Thain kylän metsäiseen esikaupunkiin Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Poliisi takavarikoi viisi hi-lo-tulostaulua, viisi lautasta ja kahdeksan kantta, pelimerkkejä arvoltaan 30 15,000 bahtia, 36 rahamelaa, erilaisia ​​käteissummia ja yli 610 laittomassa pelissä käytettyä noppaa.

Erityisesti löydettiin muistikirjoja, jotka dokumentoivat vuokramaksut uhkapeliistuntojen aikana. Nämä tietueet paljastivat 12,000 2,000 bahtia päivittäiset maksut, jotka maksettiin tunnistamattomalle maanomistajalle ja 12 2023 bahtia den henkilökunnalle. Ennätys paljasti myös, että hi-lo-toiminta alkoi XNUMX. lokakuuta XNUMX.

Pidätysoperaation aikana poliisi nettoi yli 29 epäiltyä pelaajaa (21 miestä ja 8 naista). Poliisin nähdessään jotkut pelaajat yrittivät välttää kiinniottoa pakenemalla metsään, kun taas jotkut jopa yrittivät paeta läheisen lammen veteen. Siitä huolimatta viranomaiset olivat jo sulkeneet kaikki uloskäynnit, minkä ansiosta he saattoivat onnistuneesti ottaa kiinni kaikki 29 henkilöä.

Yllättävällä käänteellä yksi epäilty, jonka Banglamungin poliisi tunnisti Chamnong Rodritiksi, näytti olevan poliisi. 47-vuotiaan poliisikersantin hallusta löydettiin pelivälineitä ja videoleikkeitä, jotka on kuvattu huijaamisen estämiseksi.

Lisäksi pelaajien ajoneuvojen etsinnässä löydettiin CZ 9 mm:n pistooli ja 10 patruunaa, joka oli rekisteröity tuntemattomalle poliisille, joka on nyt pidätetty lisätutkintaa varten. Lisätutkimukset paljastivat myös toisen ampuma-aseen, joka kuului vain Mr. Thanuksi tunnetulle thaimaalaiselle henkilölle, sekä neljä piilotettua veistä ajoneuvoissa.

Kaikki 29 epäiltyä, mukaan lukien poliisikersantti, siirrettiin Huay Yain poliisiasemalle oikeudenkäyntiä varten. Banglamungin poliisi laajentaa tutkintaa saadakseen kiinni maanomistajan, joka tunnetaan vain lempinimellään "Sia Mong".

Phisit Sirisawadinukul, Banglamungin piirin päällikkö, paljasti, että pidätysoperaatio johtui julkisista valituksista rahapelitoiminnasta alueella. Hän sanoi, että Banglamungin lainvalvontaviranomaiset jatkavat väsymätöntä työtä lopettaakseen kaiken laittoman toiminnan alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.