Paenneen vangin etsintä Etelä-Thaimaassa jatkuu

Nakhon Si Thammarat, Etelä-Thaimaa –

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa.

Rangaistuslaitos antoi aiemmin tällä viikolla ilmoituksen paosta. He ilmoittivat, että vanki on Chaowalit Thongduang, 37. Hänet on tuomittu 21 vuodeksi vankeuteen Phatthuangin provinssin vankilassa varkauksista ja ampuma-aserikoksista. Myöhemmin hänet siirrettiin Nakhon Si Thammaratin maakunnan vankilaan, kun häntä syytettiin mafian kaltaisesta toiminnasta vankilassa. Hän on nyt ollut vankilassa lähes vuoden.

Nakhon Si Thammaratin provinssin vankila ilmoitti aiemmin tällä viikolla korjausosastolle, että vankia hoidettiin hammastöiden vuoksi Maharaj Nakhon Si Thammarat -sairaalassa. Hänen väitetään pyörtyneen ja joutuneen sairaalaan hammashoidon aikana, mutta pakeni sitten sairaalasta yöllä.

Rangaistuslaitos tarjoaa 100,000 XNUMX bahtia jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat paenneen vangin pidättämiseen.

Rangaistuslaitos antoi myöhemmin toisen ilmoituksen tiistaina (24. lokakuuta). Ilmoituksessa todettiin, että Nakhon Si Thammaratin provinssin vankilan komentaja ja kolme vankilassa olevaa poliisia on siirretty vankilaosastolle, kun taas tutkitaan, kuinka vanki pakeni sairaalasta ja oliko hänellä apua.

Surat Thanin provinssin vankilan komentaja huolehtii nyt Nakhon Si Thammaratin maakunnan vankilasta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/