Chiang Mai valmistautuu lyhtyfestivaalin turistien tulvaan yli 80 % hotellivarauksista

Chiang Mai-

Chiang Mai on lyhtyfestivaalin ulkomaisten matkailijoiden matkasuunnitelmien kärjessä, sillä yli 80 % hotellivarauksista.

25. lokakuuta 2023, Mr. Panlop Saejiw, Chiang Main matkailun johtaja, ilmoitti julkisesti, että pitkien lomien aikana monet thaimaalaiset turistit vierailivat Chiang Maissa matkakohteenaan, yleensä uudenvuoden lomilla tai viikonloppuisin. Varsinkin kun Thaimaan hallitus ilmoitti pitkistä lomista, on helppo tehdä päätös ja tehdä matkasuunnitelmia.


Panlop paljasti thaimaalaiselle medialle, että kansainväliset lentoliput ovat edullisia, mutta kotimaan lentoliput ovat kalliita ja saattavat vaikuttaa hieman matkailuun. "Pitkän loman ja tulevan festivaalin, Lyhtyfestivaalin osalta Chiang Maissa, neljän tähden plus hotellivarausten määrä on noussut pilviin jopa 4 %, enimmäkseen ulkomaalainen ryhmä", Panlop lisäsi.

"Marras- ja joulukuussa yli 60 % hotellihuoneista oli varattu, mikä on erittäin hyvä asia Chiang Main matkailun lisäämiseksi", Panlop sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.