Varhain aamulla kaatosade upottaa Pattayan kadut

Pattaya -

Pattaya Cityssä ja sitä ympäröivillä alueilla havaittiin aikaisin tänä aamuna 25. lokakuuta rankkasateita, jotka kestivät lähes tunnin.

Voimakas sade tapahtui Thaimaan ilmatieteen laitoksen varoituksen mukaisesti lisääntyneestä sateesta ja puuskaisista tuulista Thaimaan eri alueilla, mukaan lukien koillis-, keski- ja yläeteläiset alueet, 24.-29.

Tämä johtuu korkean paineen järjestelmän heikkenemisestä ja viileästä ilmamassasta ylä-Thaimaan ja Etelä-Kiinan meren yläpuolella sekä lähestyvästä monsuunipohjasta.

Pattayalla noin kello 1 ilmoitetut säälimättömät sateet aiheuttivat tulvia useilla alueilla ja vedenpinnat nousivat paikoin yli 30 senttimetriin.

Kolmannella tiellä Moom Aroin risteyksessä poliisin ja kunnallisten viranomaisten oli pysäköitävä kaupungin ajoneuvot tien varteen hätävilkut päällä varoittamaan kuljettajia edessä olevasta voimakkaasta tulvasta. He tarjosivat myös apua asukkaille, joiden ajoneuvoihin tulva vaikutti.

Muita kohonneita alueita olivat Wat Nong Yai, Soi Sukhumvit Phothisan, Soi Khao Noi, Soi Khao Talo ja Khao Talon Khao Noihin yhdistävän rautatien varrella. Onneksi parantuneiden viemärijärjestelmien ansiosta tulvavedet väistyivät nopeasti palauttaen liikenneolosuhteet normaaliksi noin 1-2 tunnin kuluttua sateen lakkaamisesta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.