Saksalaiset ja eteläkorealaiset turistit loukkaantuivat Pattayan moottoripyöräkolarissa

KUVA: 77kaoded

Pattaya -

Saksalainen ja eteläkorealainen loukkaantuivat, kun heidän moottoripyöränsä törmäsivät Pattaya Third Roadilla eilen aamupäivällä, 23. lokakuuta.

Törmäys tapahtui Pattaya Third Roadilla Mouth-se-baarin ja ravintolan edessä. Sawang Boriboonin pelastushenkilöstö saapui nopeasti paikalle löytääkseen tieltä makaavan saksalaisen miehen ja eteläkorealaisen miehen sekä yhden thaimaalaisen naisen. Pelastustyöntekijät eivät heti julkistaneet heidän nimiään.

Saksan ja Thaimaan kansalaiset loukkaantuivat vakavasti ja eteläkorealainen kohtalaisesti. Ensiapuhenkilöstö antoi heille ensiapua ennen kuin ne toimitettiin lähimpään sairaalaan.

KUVA: 77kaoded

CCTV-tallenteen mukaan eteläkorealainen turisti ajoi punaisella Honda Wave -moottoripyörällä thaimaalaisen naisen istuessa hänen takanaan, kun hän tiettävästi katkaisi saksalaisen turistin, joka matkusti suurella nopeudella Yamaha X Max -moottoripyörällä. Törmäyksen seurauksena kolme henkilöä putosivat maahan ja loukkaantuivat.

Heidän moottoripyöriään säilytettiin Pattayan poliisiasemalla. Pattayan poliisi kertoi kutsuvansa molemmat osapuolet oikeustoimiin myöhemmin, kun he saavat takaisin.

KUVA: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.