Chiang Main matkailu on lama kiinalaisten vierailijoiden määrä viisumivapaudesta huolimatta

Chiang Mai-

21. lokakuuta 2023 Chiang Main paikalliset medialähteet raportoivat kiinalaisten turistien viisumivapauden tyytymättömistä seurauksista syyskuun lopulla, mikä oli yksi Thaimaan hallituksen politiikoista houkutellakseen ulkomaisia ​​turisteja Thaimaahan.

Chiang Mai on yksi suosituimmista Thaimaan kohteista ympäri maailmaa, mutta tilastot osoittivat toisin, Chiang Maihin saapuvien kiinalaisten matkailijoiden määrä oli yllättävän alhainen viimeisen kuukauden aikana. Chiang Maissa vierailleiden kiinalaisten matkailijoiden lukumäärää koskevien tilastojen mukaan elokuussa oli 21,568 12,556, syyskuussa 7,828 1 ja 15.-XNUMX. lokakuuta XNUMX XNUMX.

Lue Thaimaan matkatoimistojen liiton puheenjohtajan lausunnosta viisumivapaudesta.

Suphamit Kitjapipat, Chiang Mai Tourism Business Associationin puheenjohtaja, perusteli julkisesti, että kiinalaisten turistien vähäinen määrä johtui äskettäin tapahtuneesta Siam Paragon -ammuskelusta ja nykyisestä sesonkiajasta. Marras-, joulukuu- ja tammikuussa thaimaalaisilla festivaaleilla sesonkiaikana olisi kuitenkin suuri määrä kiinalaisia ​​turisteja., Suphamit lisäsi.


Suphamit mainitsi myös huolensa Israelin ja Hamasin välillä meneillään olevasta sodasta, joka vaikuttaisi epäsuorasti matkailunäkökohtiin, koska öljyn suuri kysyntä nostaisi lentolippujen kustannuksia. Monet ulkomaalaiset valitsisivat matkustaa liikeasioissa, tapaamisissa ja muista syistä paitsi matkailun vuoksi.

Lisäksi Suphamit toi esiin toisen ongelman, että suoraan Chiang Maihin lentävien lentoyhtiöiden määrä on tällä hetkellä alhainen verrattuna Covid 19 -pandemiaa edeltävään tilanteeseen. ”Lentoja pitäisi olla enemmän ja lentoaseman palveluaikojen pidentämistä kello 1:een on harkittava. Tämä on kuitenkin hyvä alku maan ensimmäiselle uudelleen avaamisvuodelle turistien määrässä, Suphamit sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.