Iäkäs brittimies putoaa kuolemaansa Pattaya Condosta

Pattaya -

Tänä aamuna 20. lokakuuta 89-vuotias brittimies löydettiin kuolleena huoneistorakennuksen pohjakerroksessa osoitteessa Soi Pratumnak 4, Pattaya, kun hän putosi viidennestä kerroksesta.

The Pattaya News on salannut huoneiston nimen Pattayan poliisin meneillään olevan tutkinnan vuoksi. Tapauksesta ilmoitettiin poliisille kello 6, mikä sai heidät ja pelastusryhmän kiirehtimään tapahtumapaikalle Nongpruen alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

15-kerroksisesta asunnosta löydettiin uima-altaan vierestä brittiläisen miehen ruumis, jonka nimi on toimituksellisten standardien mukaisesti salattu odotettaessa hänen perheensä ilmoitusta. Vainaja, 89-vuotias, sai vakavia vammoja. Uhrilla oli vain alusvaatteita, ja hänen päänsä ja oikean jalkansa ympärillä oli siteet. Ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Tarkastettuaan vainajan huoneen viidennessä kerroksessa Pattayan poliisi ei löytänyt merkkejä taistelusta tai omaisuuden peukaloitumisesta. 40-vuotias asuntovirkailija Sornsak Sopha kertoi poliisille, että asukas oli ilmoittanut hänelle putoavan viidennestä kerroksesta. Saatuaan tiedon herra Sornsak ryntäsi nopeasti paikalle, mutta huomasi, että uhri oli jo kuollut uima-altaalla.

Vainajan huoltaja Anansit Suttaso, 57, paljasti, että vainaja oli kärsinyt kroonisesta sairaudesta useita vuosia. Heidän piti käydä lääkärissä joka ilta. Vainaja oli aiemmin ilmaissut halunsa kuolla, sillä hän kaipasi kolme vuotta sitten kuollutta rakastettua kumppaniaan. Anansit sanoi, ettei hän koskaan odottanut, että uhri harkitsisi oman elämänsä lopettamista tällä tavalla.

Pattayan poliisi uskoo, että uhri hyppäsi tarkoituksella huoneestaan ​​riistääkseen henkensä. He kuitenkin tarkastelivat CCTV-materiaalia selvittääkseen tapahtuman tarkan motiivin. Myös hänen suurlähetystöönsä tiedotetaan.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.