Epärehellinen työntekijä tyhjentää Pattayan työnantajan pankkitilin

Pattaya -

Huay Yain alueella sijaitsevan antiikkiesineiden liikkeen 52-vuotias omistaja kertoi Pattaya Newsille ahdingosta sen jälkeen, kun entinen työntekijä oli huijannut hänet yli sadalla tuhannella bahtilla.

Mr. Boonsarng Nanamkeaw paljasti, että thaimaalainen, 30-40-vuotias nainen nimeltä "A" (alias), meni hänen kauppaansa pari kuukautta sitten hakemaan työtä. Sympatiasta hän päätti palkata hänet.

Mr. Boonsarngin antiikkiliike sijaitsee Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa. Hän sanoi, että seuraavien 2-3 kuukauden aikana A auttoi häntä työssä ahkerasti, mutta ainoa haittapuoli oli, että hän oli riippuvainen verkkopelaamisesta. Työnantaja varoitti häntä useaan otteeseen irtautumaan siitä. Vasta aamulla 18. lokakuuta A paljasti todelliset värinsä.

Hän pyysi petollisesti herra Boonsarngia siirtämään 100 bahtia hänelle verkkopankkisovelluksen kautta. Hän luotti häneen, mutta hän ei huomannut, että tämä katsoi salaa hänen salasanaansa. Kaupan jälkeen työntekijä ja hänen pomonsa söivät yhdessä tavalliseen tapaan. Myöhemmin herra Boonsarng otti määrätyn lääkkeensä sairauteen ja alkoi tuntea olonsa uneliaaksi ja lopulta ajautui pois.

Herättyään myöhään aamulla herra Boonsarng huomasi, että hänen kaksi matkapuhelintaan, Bluetooth-kuulokemikrofoni ja Yamaha-moottoripyörä olivat kadonneet. Mitä tulee A:han, hän oli kadonnut jäljettömiin hänen kaupastaan. Yritykset ottaa häneen yhteyttä epäonnistuivat. Kaupan omistaja paljasti järkyttävästi, että kaikki hänen pankkitilillä olevat rahat, yhteensä noin satatuhatta bahtia, oli siirretty. Hän epäili, että A oli käyttänyt salasanaansa säästöjensä tyhjentämiseen.

Mr. Boonsarng on jo tehnyt ilmoituksen paikalliselle poliisille. Hän jakoi The Pattaya Newsille varoituksen, jossa hän neuvoi muita yritysten omistajia olemaan palkkaamatta ketään sääliin, koska he saattavat päätyä tietämättään palkkaamaan varkaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.