Asukkaat valittavat pahasta hajusta ja Rayong Waste Management Centerin jätevesistä, paikalliset viranomaiset vastaavat

Rayong-

19. lokakuuta 2023 Mr. Niphon Wongsri, Ban Khao Bot -yhteisön varapuheenjohtaja, saastumisenvalvontaosaston virkamiehet ja muut asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen Rayong Waste Management Centerissä Mueang Rayongissa.

Ban Khao Bot -paikalliset olivat aiemmin tehneet muodollisen laillisen valituksen jätehuoltokeskusta vastaan ​​väittäen, että se oli huonon hajun lähde ja että se oli päästänyt jätevettä yhteisöön.

Niphon ilmoitti julkisesti, että haju oli erittäin voimakas varsinkin sateella, minkä vuoksi paikalliset eivät pystyneet elämään normaalisti. Alussa haju oli hienovarainen, mutta tällä hetkellä se on ollut paikallisten ongelma yli 10 vuoden kärsimyksen ajan ja haju voi levitä jopa 10 kilometrin päähän.


Mueang Rayongin pormestari Piya Pitutecha pyysi anteeksi yhteisöltä, johon Rayong Waste Management Center vaikutti. Tutkittuaan ongelman lähdettä asiaankuuluvat virastot havaitsivat, että jätettä kuljetettiin Rayong Waste Management Centeriin Map Ta Phutin kunnasta yhteensä yli 100,000 XNUMX tonnia.

Piya myönsi julkisesti, että Rayong Waste Management Center oli tällä hetkellä täynnä kapasiteettia ja saattoi johtaa roskien ylivuotoon kaupunkiin. Pääjätekeskus ei kestänyt tällä hetkellä yhtään saapuvaa roskaa.

Aluksi Piya kuitenkin lupasi ratkaista ongelman kiireellisesti sijoittamalla vanhan jätteen kaatopaikalle ja peittämällä sen eristeellä. Pitkän aikavälin hallintaratkaisuna Rayongin maakunnan hallintoorganisaatio laajentaisi toista jätekuoppaa, joka oli parhaillaan energiaministeriön hyväksyntäprosessissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.