Thaimaan poliisi pidätti epäiltyjä ihmissalakuljettajia, jotka juoksivat prostituutiota Loei-karaokekaupassa

Loei-

19. lokakuuta 2023 Anti Trafficking In Person Division (ATPD) -tiimi lähetettiin vangitsemaan kaksi väitettyä ihmissalakuljettajaa karaokekaupassa Tha Lissa, Loeissa.

Väitetty pariskunta, liikkeen omistajat, tunnistettiin myöhemmin julkisesti vain Mr. Prayatiksi, 47-vuotiaaksi ja rouvaksi Kengiksi, 41-vuotiaksi, ja heitä syytetään ihmiskaupasta, prostituution järjestämisestä ja muista syytteistä.

Poliisit olivat tutkineet karaokekauppaa ja havainneet prostituutiojärjestelyn asiakkaiden viihdyttämiseksi. Yli 10 laitonta seksityöntekijää oli kuitenkin alaikäisiä ja heillä oli Laosin kansalaisuus. Poliisi auttoi sitten kolmea alaikäistä uhria, joiden kerrottiin joutuneen työskentelemään karaokekaupassa.


Väitetyt liikkeen omistajat kertoivat poliisille, että he käyttivät karaokekauppaa julkisivuna ja tarjosivat salaa asiakkaille prostituutiota kaupan takana olevassa huoneessa 1,500 2,000-XNUMX XNUMX bahtilla.
Tutkintaviranomaiset sitoutuivat jatkamaan oikeudenkäyntiä ja saattamaan epäillyt vastuuseen rikoksistaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.