Reader Talkback -tulokset: Tarvitseeko Thaimaa tiukempia asevalvontalakeja?

Seuraava on tavallinen ominaisuus: Esitämme yhteisöllemme kysymyksen ja noin viikkoa myöhemmin tuomme esiin erilaisia ​​vastauksia ja mielipiteitä tähän kysymykseen.

Aiemmin tässä kuussa kysyimme lukijoiltamme seuraavaa:

Tarvitseeko Thaimaa tiukempia asevalvontalakeja?

Viite/konteksti: https://thepattayanews.com/2023/10/05/update-on-thailand-siam-paragon-shooting-spree-survivor-tells-her-harrowing-story/ Valitsimme tänne useita erilaisia ​​mielipiteitä ja vastauksia. Huomaa, että nämä ovat lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia, eivätkä välttämättä vastaa Pattaya News Company Limitedin mielipiteitä ja ajatuksia.

Katsotaanpa, mitä sinulla oli sanottavaa:

-=-=-=-==-=-= Ed K-Haha Olen Yhdysvalloista, joten mielestäni aselainsäädäntö on täällä melko vankka! -=-=-=-=-==-==- David N-Lait eivät ole mitään, ellei siellä ole lainvalvontaviranomaisia. Thaimaa ei näytä saavan sitä osaa jostain syystä moniin asioihin. -=-=-=-=-=-=-=- Jeff-Ovatko Thaimaassa lakeja "valvottu"? -=-=-=-=-==-=- Derek – Mitä hyötyä on laeista, jos niitä ei valvota, kypärät, huumeet, uhkapelit, kaikki on VITSI!! -=-=-=-=-=-=-=- Jim B-Hän rikkoi jo lakia ja niin teki myös tavarantoimittajat. Mitä toinen laki saa aikaan? -=-=-=-=-=- David F – Viime vuonna poliisi painotti peruutuslakia, mikä tarkemmin kuvataan väärällä puolella ajoa. Eräänä aamuna viime viikolla 10 km:ssä laskin 81 moottoripyörää, jotka kulkivat liikennevirtaa vastaan ​​10 km:ssä Theparak Rd Bang Pli -kadulla. Lainvalvontaviranomaisilla oli kaksi poliisiryhmää samalla osastolla, he jättivät huomioimatta moottoripyörät kirjaimellisesti metrin säteellä siitä, että he rikkoivat tätä lakia. -=-=-=-=-=-=- Clive D-valvonta vaaditaan -=-=-==-=-=- Merkitse:
He tarvitsevat tiukempia punaisten valojen lakeja – vihaa heitä Yhdistyneessä kuningaskunnassa –
Mutta täällä niitä tarvitaan
Se on varmaa
-=-=-=-=-=-==– Andy C- Ehdottomasti -=-=-=-=-=-=-=  

Haluatko ilmaista mielipiteesi? Ole hyvä ja lähetä meille viesti osoitteeseen Editor@thepattayanews.com. Meillä on pian uusi TalkBack, pysy kuulolla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/