Epäilty uusintarikoksentekijä pidätettiin varkaudesta ja varastettujen tavaroiden hallussapidosta Bangkokissa

Bangkok -

17. lokakuuta 2023 Khlong Tanin poliisit pidättivät väitetyn epäillyn, joka myöhemmin tunnistettiin herra Anek Thinwilaiksi, 39-vuotias, varastetusta tai varastetun omaisuuden vastaanottamisesta hänen vuokrahuoneessaan Phra Khanongissa, Bangkokissa.

Khlong Tanin poliisit saivat uhrilta ilmoituksen, että väitetty varas oli varastanut arvokasta omaisuutta uhrin asunnosta Watthanassa, Bangkokissa. Tutkintaryhmä lähetettiin tapahtumapaikalle keräämään todisteita paikallisista CCTV:istä.
Tutkinnan aikana poliisit selvittivät Anekin sijainnin ja löysivät auton, jolla uhrin omaisuutta varastettiin. Sillä välin Anek oli poistumassa omasta huoneestaan, kun poliisit ilmestyivät hänen ovellensa ja ottivat hänet kiinni.

Anek saatettiin Khlong Tanin poliisiasemalle, ja häntä pidettiin pitkässä rikosrekisterissä varkaustapauksista vuodesta 2011 lähtien. Vankilasta vapautumisen jälkeen Anek oli varastanut muutaman kerran ennen kuin hänet pidätettiin uudelleen.

Anekin kerrotaan tunnustaneen rikkomuksensa siinä, että hän varasti tavaroita uhrien taloista monilla alueilla Bangkokissa ennen kuin myi kiistanalaiset kiinteistöt ystävilleen. Anek kertoi edelleen käyttäneensä rahat vuokraan ja laittomiin huumeisiin.

Khlong Tanin poliisit suorittaisivat lisäoikeudellisia menettelyjä saadakseen väitetyn epäillyn vastuuseen rikoksista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.