Rayong Long Beach Festival 2023 lupaa kolme päivää musiikillista nautintoa ja upeaa kokemusta!

Rayong -

Rayong Long Beach Festival 2023 on aivan horisontissa, ja se lupaa unohtumattoman kokemuksen kolmen päivän ilmaisella elävällä musiikilla, edullisilla merenelävillä ja rajattomalla viihteellä.

Pidetään vieressä Laem Mae Phimin ranta Rayongin maakunnassa, lyhyen matkan päässä Pattayasta, tällä merenrantafestivaalilla on upea valikoima Thaimaan tunnettuja taiteilijoita. Lokakuun 20. päivänä nappaa PiXXiE ja Potato; 21. lokakuuta esittelee Sarah ja Palmy; ja 22. lokakuuta, älä missaa Violette Wautieria ja Thaimaan kuuluisinta rockbändiä BodySlam.

Lokakuun 20. - 22. päivänä järjestettävä tapahtuma lupaa todella fantastisen kokemuksen sekä thaimaalaisille että kansainvälisille vierailijoille.

Meren herkkujen ystävät ovat myös herkkuja monipuolisella valikoimalla paikallisesti tuotettuja valtameren herkkuja. Mehevistä grillatuista katkarapuista pehmeisiin kalmareihin, jotka on kasteltu maukkailla kala- ja äyriäiskastikkeilla, tarjolla on erilaisia ​​makuja.

Älä missaa tätä eloisaa musiikin ja rantakulttuurin juhlaa Rayong Long Beach -festivaaleilla 2023!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.