Uninen kuljettaja törmäsi Sattahipin voimatankoon ja kärsii vähäisiä vammoja

Sattahip -

Thaimaalainen kuljettaja myönsi nukahtaneensa ratin taakse törmättyään autonsa sähköpylvääseen Sattahipin alueella. Hän loukkaantui lievästi, vaikka hänen autonsa oli vaurioitunut laajasti.

23-vuotias Pradermphong Phongphaew oli pelastettu lava-autostaan, joka oli törmännyt sähköpylvääseen Sukhumvit Roadilla Bang Sarayn alueella Chonburissa maakunnassa, klo 6 30. lokakuuta.

Auto oli kaatunut ja juuttunut Pradermphongin sisälle. Onnekas kuljettaja sai kuitenkin vain lieviä vammoja, mukaan lukien viilto oikeaan käteensä ja kipu lantiossa.

Pradermphong myönsi Sattahipin poliisille, että hän tunsi olonsa uneliaaksi ja menetti yhtäkkiä tajuntansa saapuessaan onnettomuuspaikalle. Tämän jälkeen hänen lava-autonsa törmäsi sähköpylvääseen ja kaatui.

Palattuaan tajuihinsa kuljettaja yritti päästä ulos autosta, mutta ei kyennyt siihen. Vasta kun paikalliset asukkaat kulkivat ohi, näkivät hänet ja ilmoittivat pelastusryhmälle apua, hän pääsi pakenemaan.

Kuljettaja kuljetettiin paikalliseen sairaalaan jatkohoitoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.