Nakhon Si Thammaratin poliisi vangitsi murhayrityksestä epäillyn palomiehen lähes 20 vuoden pakomatkan jälkeen

Nakhon Si Thammarat -

Nakhon Si Thammaratin poliisit ottivat kiinni murhan yrityksestä epäillyn palomiehen, joka oli paennut lähes 20 vuotta.

12. lokakuuta 2023 Crime Suppression Division (CSD) -yksikkö vangitsi murhayrityksen, joka oli julkisesti tunnistettu vain Mr. Sittiphoniksi, 41-vuotias, Trangin provinssin tuomioistuimen pidätysmääräyksen perusteella. Sittiphonia syytettiin salaliitosta murhan yrityksestä ja ampuma-aseiden ja ammusten luvattomasta hallussapidosta.

Joulukuussa 2003 Sittiphon oli pidätysmääräyksen mukaan vielä yliopisto-opiskelija. Eräänä päivänä Sittiphon joi ystäviensä kanssa vuokra-asuntonsa edessä ja uhri, joka tunnistettiin julkisesti vain Mr. Santichaiksi, hänen 3 ystävänsä ja hänen tyttöystävänsä kävelivät Sittiphonin huoneen ohi. Sittiphon huusi kiusoittavasti tytölle, mutta Santichai suuttui, hän ja hänen ystävänsä hyökkäsivät sitten Sittiphonia ja hänen ystäviään kohti. Tapahtuman aikana Sittiphon tarttui veitseensä aseena ja hänen ystävänsä ampui tuliaseella Santichaita ja hänen ystäviään ennen kuin pakeni.


Myöhemmin tutkintaryhmä keräsi todisteita, jotka johtivat pidätysmääräysten antamiseen Sittiphonille ja hänen ystävilleen. Sittiphon kuitenkin pakeni onnistuneesti pidätyksestä lähes 20 vuodeksi, pidätysmääräyksen oli määrä vanhentua vain muutaman viikon kuluttua 3.

Tutkinnan aikana CSD-tiimi jäljitti Sittiphonin, joka työskenteli Khu Khwangin paloasemalla Nakhon Si Thammaratissa. Poliisit ottivat Sittiphonin kiinni ja saattoivat hänet Huai Yotin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.