Kuolemaan johtava kasvissyöjäfestivaalialueen onnettomuus Phuketissa johti vakavaan syytteeseen kuljettajalle

Phuket -

Naispuolista Mercedes Benz -sedan-kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta ja kuoleman aiheuttamasta törmäyksestä kuuluisalle kasvissyöjäfestivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen tapahtuman virallista alkua.

Edellinen tarinamme:

Yksi ihminen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut porrasauton syöksyttyä kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen festivaalin virallista alkamista.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin apulaispäällikkö everstiluutnantti Sarawut Chotsuwan kertoi The Phuket Expressille, että yksi kuoli ja yhteensä kymmenen loukkaantunut, mukaan lukien Mercedes Benz -kuljettaja, joka on nyt julkisesti tunnistettu rouva Aroon Thongsarn, 62.

Rouva Aroon kertoi Phuket Cityn poliisille, että hän pyörtyi ajaessaan ennen kuin hän painoi vahingossa kaasupoljinta jarrun sijaan, mikä aiheutti onnettomuuden.

Paikallinen sairaala ei ole vielä paljastanut hänen alkoholin verikokeen tuloksia. Kuitenkin tässä vaiheessa häntä syytetään holtittomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut vahinkoja, vammoja ja kuoleman, eversti Sarawut huomautti.

Rouva Aroon ei ole julkaissut välitöntä vetoomusta, mutta näyttää kuitenkin pitäytyvän lausunnossaan, että hän kärsi lääketieteellisestä hätätilanteesta, joka johti tapaukseen.

Tapaus on johtanut myös jatkuviin valituksiin sosiaalisessa mediassa, jossa kysytään, miksi tie oli edelleen avoin liikenteelle, edes yksisuuntaiselle, kun tilaa oli rajoitetusti ja monet myyjät myivät jo kasvisruokia. Phuketin viranomaiset eivät ole toistaiseksi vastanneet kysymyksiin virallisesti, paitsi että festivaali ei ollut virallisesti alkanut vielä onnettomuushetkellä, mutta festivaalin avautuessa tie on suljettu liikenteeltä ja avoinna vain jalankulkijoille.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/