Banglamungin vapaaehtoiset jakavat riisipakkauksia kunniaksi Rama IX The Greatille

Bang Lamung -

13. lokakuuta 2023 Luk Pla Apartmentsissa Banglamungissa, Chonburissa, rouva Pikun Somnuan, Soi Na Kluea 11:n kotiäitiryhmän puheenjohtaja, järjesti yhteisön vapaaehtoisen hyväntekeväisyystapahtuman jakamalla riisiä hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren eli Rama IX:n muistoksi.

Ftai hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin kuoleman seitsemänvuotispäivänä Pikun jakoi 5 kilon riisiä yhteensä 1,000 XNUMX yksikölle paikallisille asukkaille ja itäisen vihreän maailman jätteenkeräilijöille. Monet ihmiset odottivat jonokortteja keräämään riisiä.


Pikun paljasti yleisölle, että hän järjestää vastaavan yhteisövapaaehtoisprojektin joka vuosi 13. lokakuuta asti hänen terveytensä estää häntä tekemästä niin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.