Väitetty kiinalainen Bitcoin-huijari, joka toimi Pattayalla, murrettiin Chiang Maissa

Chiang Mai -

Kiinan kansalainen pidätettiin eilen Chiang Maissa yli 1,000 XNUMX päivää ja väitetysti muiden huijaaminen ostamaan kryptovaluutan louhintaan käytettäviä grafiikkakortteja.

Epäilty, jonka poliisi tunnistaa 38-vuotiaaksi Chen Longiksi, pidätettiin 11. lokakuuta taloyhtiöstä Fa Hamin alueella Mueangin alueella Chiang Main maakunnassa. Häntä syytettiin petoksesta ja oleskelun ylittämisestä, joka kesti yli 1,267 XNUMX päivää.

Pidättävän poliisin mukaan Chen Longin väitetään huijanneen monia uhreja Pattayassa ostamaan tietokonegrafiikkakortteja, joita käytettiin kryptovaluutan louhinnassa. Hän ei kuitenkaan toimittanut luvattua tavaraa ja meni piiloon. Tästä aiheutuneen taloudellisen tappion ilmoitettiin olevan yli kolme miljoonaa bahtia.

Epäilty oli kiertänyt viranomaisia ​​yli vuoden ennen kiinniottoaan. Toistaiseksi hän on meneillään oikeudenkäynnissä ja hänet on määrä karkottaa Thaimaasta, poliisi ilmoitti.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.