Pattaya Classical Guitar Festival & Competition tulossa marraskuussa 2023

Pattaya Classical Guitar Festival & Competition 2023 Siam Bayshore Pattayassa järjestetään sunnuntaina 12.

Siam Bayshore Pattaya ja Thailand Guitar Society ylpeänä esittelevät 15. vuotuisen Pattaya Classical Guitar Festival & Competition 2023 -tapahtuman sunnuntaina 12. marraskuuta 2023 Siam Bayshore Resortissa Pattayassa.

Tänä vuonna festivaalin järjestäjät tuovat Pattayalle ranskalaisen kitaristin Gerard Abitonin toisen kerran vuoden 2018 jälkeen. Vuonna 2018 festivaali oli valtava menestys.

Festivaali on ainoa laatuaan Thaimaassa, ja se esittelee monia maailman parhaita kitaranvalmistajia ja muusikoita. Festivaali on avoin yleisölle, ja keräilijöitä, soittajia, musiikin ystäville, opiskelijoille ja muille harrastajille kehotetaan osallistumaan. Festivaali on varmasti suurin ja vilkkain tapahtuma klassisen kitaran harrastajille ja musiikin ystäville Itämerellä.

Tapahtuma alkaa seniori-, juniori alle 13-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden kilpailuilla klo 09:30, jota seuraa kitaranäyttely klo 16:00, jota seuraa iltapäiväkonsertti virtuoosikitaristin ja viime vuoden kilpailun voittajan kanssa. – Vladimir Gapontsev klo 17.00 ja kansainvälisistä jäsenistä koostuva CGO *Classic Guitar Orchestra klo 18.00. Orkesteri sijaitsee Bangkokissa, ja sitä johtaa ja johtaa Sira Tindukasiri.

Festivaalin kohokohta "Guitar Night" alkaa klo 19.00, jossa esiintyy suosittu Siam Guitar Quartet,
Asiantuntija sommittaa tunnettu kitaristi Leon Koudelak, Pongpat Pongpradit ja maestro Gerard Abiton, jotka esittävät täyden sarjan musiikkia espanjalaiselta säveltäjältä Isaac Albenizilta.
"Pakko nähdä" kaikille kitaran ystäville ja harrastajille!

Lisätietoja tapahtumasta saat vierailemalla:

https://pattayaguitarfest.weebly.com/
ja https://thailandguitarsociety.weebly.com/

Pääsy/festivaalipassi

500 Bht aikuisille
300 Bht opiskelijoille (kelvollinen henkilöllisyystodistus)
Lapset 7Y – 11Y 300 bahtia per henkilö
12 v samaan tahtiin kuin aikuinen
Liput myynnissä ja huonevarauksen tekeminen Siam Bayshore Pattayassa soittamalla numeroon 038-428-678
ostamalla tai sähköpostitse thailandguitarsociety@gmail.com

Lippuja saa Siam Bayshore -hotellin vastaanotosta

20 alkaen

Varaus hotellilta etukäteen

Virallinen linja: @siambayshore

tai soita 038 428 678

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/