Kädestä käteen -säätiö Pattayassa järjestää pyörä-/kävelytapahtuman Maprachan-järven ympäri

Pattaya, Thaimaa-

Lauantaina 7. lokakuuta Hand to Hand Foundation järjesti ensimmäisen vuotuisen pyöräily- tai kävelytapahtuman Maprachan-järven ympäri. Viisikymmentäseitsemän henkilöä lähti The Cycle Hubista polkupyörillä, rullalaudoilla, jalan ja myös rattaissa.

Osallistujat kulkivat järven ympäri omaan tahtiinsa ja omaan tyyliinsä. Ihmiset pyöräilivät tai kävelivät järven ympäri niin monta kertaa kuin halusivat, ja matkan varrella oli paljon vesiasemia. Kaikki viihtyivät hyvin ja pysyivät terveinä.

Kymmenen Kädestä käteen -säätiön henkilöä päättää 800 km:n pyöräretken 15. lokakuuta. He ovat pyöräillyt 50 kilometriä päivässä 16 päivän ajan auttaakseen keräämään rahaa riisiin, maidoon ja herkkuihin. Jos haluat tukea matkaa, voit lahjoittaa:
https://www.globalgiving.org/projects/sponsored-bike-ride-2023/

Pankin nimi: Bangkok Bank
Toimipaikan numero: 676
Tilinumero: 676-0 - 17768-0
Pankin Swift-koodi: BKKBTHBK
Tilin nimi: Kädestä käteen -säätiö
Tilityyppi: Passbook Savings Account
Säätiön rekisteröintinumero: Chor Bor 11

Saat lisätietoja Hand to Hand -säätiöstä napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/