Pattaya Delivery Man hukkaa moottoripyörän ja paketit varkaalle

Pattaya -

Moottoripyörävaras törmäsi Pattayalla kirkkaan päivän aikana tiistaina 10. lokakuuta, jolloin kuljettaja menetti moottoripyöränsä ja asiakkaiden paketteja arvoltaan yli 50,000 XNUMX bahtia.

Onneton uhri, 33-vuotias Mr. Prut Bangdee, ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisille 10. lokakuuta sanoen joutuneensa moottoripyörävarkauden uhriksi.

Tapaus, joka tapahtui iltapäivällä lähellä Pattaya Park Night Marketia, johti siihen, että Mr. Prut menetti valkoisen Honda Wave 125 -moottoripyöränsä ja yli 107 pakettia, jotka kuuluivat hänen yrityksensä asiakkaille. Viimeksi mainitun arvo oli yhteensä yli 50,000 XNUMX bahtia, Prut sanoi.

Kuljetusmies toimitti CCTV-tallenteen Pattayan poliisille. Siinä nähtiin pitkä, hoikkarakenteinen miespuolinen epäilty, jolla oli yllään musta paita ja mustat housut. Sitten hän lähestyi pyörää, kun kukaan ei ollut lähellä, käynnisti moottorin ja ajoi nopeasti liikkeelle.

Mr. Prut paljasti Pattaya Newsille, että hän jätti avaimen virtalukkoon hänen virheensä. Hän ilmaisi, että moottoripyörä oli välttämätön hänen työlleen, ja halusi Pattayan poliisin ryhtyvän välittömiin toimiin.

Pattayan poliisi jäljittää syyllistä toimitetun CCTV-tallenteen avulla.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.