Traaginen auto-onnettomuus Phuketin kasvissyöjäfestivaalialueella tappaa yhden ja loukkaantui seitsemän

Phuket -

Yksi ihminen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut porrasauton syöksyttyä kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen festivaalin virallista alkamista.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta torstaina (12th) iltapäivällä Ranong Roadilla Talad Nueassa. Tie on hyvin kapea yksisuuntainen tie, jota reunustavat kasvissyöjien festivaalien myyjät Kajorn Rangsan -temppelin (Nuea Temple) takana Phuket Townissa.

Alueella järjestetään kuuluisa Jui Tui -kiinalaisen pyhäkön kasvissyöjäfestivaali, ja tien varrella on kymmeniä kasvisruokakojuja. Tie on edelleen auki liikenteelle, mutta se suljetaan yli viikon ajan 14. lokakuuta, päivää ennen kasvisfestivaalin virallista alkamista. Moniin ruokakojuihin on kuitenkin jo perustettu kasvisruokaa ja ne olivat jo toiminnassa, sillä osa asukkaista on jo aloittanut kasvispaaston. Jotkut sosiaalisen median käyttäjät kritisoivat asianomaisia ​​viranomaisia ​​siitä, että he pitivät tien auki rajallisesta liikkumistilasta ja monista jalankulkijoista ja kojuista huolimatta.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan tulevasta viikonlopusta alkaen. Tänä vuonna festivaali järjestetään 15.-23.

Pelastuslaitos ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että yksi henkilö, joka oli tuntematon 49-vuotias mies, oli julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla Mercedes Benzin edessä. Ainakin seitsemän muuta oli saanut erilaisia ​​vammoja, ja heidät vietiin Vachira Phuketin sairaalaan. Pelastusryhmät löysivät lähistöltä kolme vaurioitunutta autoa, noin seitsemän moottoripyörää ja myös monet ruokakojut vaurioituivat.

Onnettomuuden aiheuttamisesta syytetty naispuolinen sedan-kuljettaja Aroon Thongsarn, 62, vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana kertoi Phuket Expressille, että Aroonin kuljettama sedan törmäsi ensin ajoneuvonsa vasemmalla puolella olevaan moottoripyörään ennen kuin menetti hallinnan ja joutui mahdollisesti paniikkiin. Jarrun painamisen sijaan rouva Aroon väitti painaneen kaasupoljinta ja törmäsi muihin ajoneuvoihin ja jalankulkijoihin. Rouva Aroonille otettiin alkoholiveri, mutta tulokset eivät olleet saatavilla ennen lehdistöaikaa.

Eversti Pratueng kertoi The Phuket Expressille, että alue, jossa onnettomuus tapahtui, on kuuluisa kasvissyöjäfestivaalista, jossa vierailee vuosittain paljon paikallisia, thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja.

Oli epäselvää, johtaako traaginen onnettomuus mihinkään muutoksiin tulevan festivaalin suhteen, ja niistä tiedotetaan täällä The Phuket Expressissä, jos toimivaltaiset viranomaiset julkaisevat lisätietoja.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/