Thaimaan valtatiepoliisi takavarikoi yli 80 kiloa metamaattia Surat Thanissa

Kansallinen -

10. lokakuuta 2023 Thaimaan valtatiepoliisit ottivat kiinni kolme väitettyä epäiltyä ja takavarikoivat yli 3 kiloa metamfetamiinia valtatie 80:llä Chaiyassa, Surat Thanissa.

Kolme väitettyä epäiltyä tunnistettiin myöhemmin vain herra Pichet, 3-vuotias, Mr. Yutthapong, 34-vuotias, ja Mr. Noppadon, 29-vuotias.

Äskettäin Thaimaan valtatiepoliisit pysäyttivät myös 4 muuta väitettyä huumeiden salakuljettajaa, joilla oli laittomia aineita, lähes 2 miljoonaa laitonta pilleriä, matkalla Songkhlan maakuntaan. Tutkintaryhmä jäljitti edelleen uutta huumekauppaa Keski-Thaimaasta Songkhlaan, mikä johti onnistuneeseen pidätysoperaatioon 10. lokakuuta.

Tutkinnan aikana kolme epäiltyä tunnusti rikkomuksensa ja kertoi, että heidät palkattiin toisen kerran 3 100,000 bahtilla salakuljettamaan metallia Nonthaburista Phatthalungiin Songkhlan kanssa lopullisena määränpäänä. Tämän jälkeen poliisit saattoivat heidät Mueang Chumphonin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Epäillyt eivät paljastaneet, kenelle he työskentelivät, mutta Thaimaan valtatiepoliisit ilmoittivat jatkavansa aktiivista tutkintaa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.