Thaimaan ilmavoimilla on haasteita palauttaa kansalaisia ​​Israelin konfliktialueilta

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaalliset ilmavoimat vakuuttivat, että he palauttavat kotimaahansa Thaimaan kansalaisia ​​Israelista, jotka haluavat palata, mutta heillä on tällä hetkellä vaikeuksia päästä aluetaivaalle joissakin maissa. Prosessi vie enemmän aikaa, mutta se asettaa asiaankuuluvien virkamiesten ja pakolaisten turvallisuuden suuren huomion.

11. lokakuuta 2023 Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien komentaja Air Chf Mshl Panpakdee Pattanakul puhui Thaimaan kansalaisten kotiuttamisoperaatio Israelissa. Thaimaan ilmavoimat olivat hyvin valmistautuneita Hamasin ja Israelin valtion välisen sodan puhjettua 7. Aluksi Airbus A2023- ja C-340-koneita oli yhteensä 130 yksikköä ja lääkintähenkilöstöä. valmis palauttamaan Thaimaan kansalaiset, jotka halusivat tulla kotiin.

Mitä tulee lähtöaikoihin, yksityiskohtia ei turvallisuussyistä voitu paljastaa. Mutta kotiuttamislennot olisivat heti Israeliin saapumisen jälkeen.

Air Chf Mshl Panpakdee väitti, että Thaimaan ilmavoimilla on joissakin maissa vain yksi rajoitus pääsylle alueelta taivaalle. Siksi heidän on valittava kiertoliittymä ja turvallisia lentoreittejä pitäen mielessä asianomaisten virkailijoiden, resurssien ja pakolaisten turvallisuus.

Normaalisti kotiuttamistehtäviin kuluisi vähintään muutama viikko, mutta ulkoministeri pystyi koordinoimaan Israelin hallituksen kanssa prosessin keston lyhentämistä.

Äskettäin tehdyn Thaimaan kansalaisten palauttamispyyntöjen lukumäärää koskevan raportin mukaan yli 3,000 XNUMX henkilöä oli kaikkien palauttaminen kotimaahansa. Air Chf Mshl Panpakdee totesi: "Kaupallisten lentoyhtiöiden kanssa tekemämme erinomaisen yhteistyön ansiosta se lyhentää kotiuttamisaikaa valtavasti."

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.