Ruotsalainen mies löydettiin Samuin saarelta neljän aseen ja 200 luodin kanssa

KUVA: Thairath

Samuin saari -

Thaimaan poliisin mukaan ruotsalainen "liikemies" löydettiin Samuin saarella sijaitsevasta talosta, jossa oli neljä asetta ja yli 200 luotia.

Tiistaina (10. lokakuuta) Thaimaan kuninkaallisen maahanmuuttoviraston ryhmä etsintäluvalla teki kotietsinnän talossa, joka kuului ulkomaalaiselle, jonka he tunnistivat vain MR:ksi. ADAM, 33, Ruotsin kansalainen Soi Khao Phrassa, Bo Phutin alapiirissä. Poliisi löysi kolme käsiasetta, kiväärin ja yli 200 luotia. Hänet vietiin sitten Bo Phutin poliisiasemalle.

Herra Adam myönsi Thaimaan poliisille, että hän pitää aseiden keräämisestä ja ampumisesta. Hän kertoi tilanneensa aseet ja luodit verkosta ja joitain aseita lainattiin hänen ystäviltään.

Surat Thanin maahanmuuttopäällikkö eversti Suppakorn Pankosol sanoi thaimaalaiselle lehdistölle: ”Huomasimme, että nämä aseet ja luodit tilattiin verkosta Thaimaan koillisosasta. Mr. Adam käytti näitä aseita harjoitellakseen ampumista Samuin saaren ampumaradalla. Hän julkaisi myös sosiaalisessa mediassa, että hän pitää aseiden keräämisestä. Monet hänen online-viestinsä näyttivät uhkaavan myös muita ulkomaalaisia. Mr. Adamilla on kuntoyrityksiä ja hän on asunut Thaimaassa pitkään.”

"Herra. Adamia syytetään ampuma-aseiden ja ammusten laittomasta hallussapidosta, eversti Suppakorn lisäsi.

Ei ollut tiedossa, oliko Adamille myönnetty takuita lehdistön aikaan vai oliko hän säilyttänyt asianajajan palvelut.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.