Pattayan moottoripyöräilijä kärsi vakavia vammoja törmäyksen jälkeen kiinalaisen Benz-kuljettajan kanssa

Pattaya -

Kiinan kansalaisen johtama Mercedes-Benz katkaisi eilen illalla 52-vuotiaan moottoripyöräilijän Sukhumvit Roadilla Pattayalla, mikä johti viimeksi mainittuun vakaviin vammoihin.

Onnettomuus, josta ilmoitettiin klo 3 10. lokakuuta, tapahtui Sukhumvit Roadilla Soi Sukhumvitin suulla 50/1 Nongpruen alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Pelastuslaitokset ja Pattayan poliisi ryntäsivät paikalle löytääkseen loukkaantuneen 52-vuotiaan Laem Thammasan, joka oli juuttunut mustan Mercedes-Benzin alle. Hänen moottoripyöränsä löydettiin kaatuneena lähistöltä.

Thaimaalainen uhri oli menettänyt tajuntansa ja saanut useita vakavia vammoja, kuten kylkiluiden murtumia, lonkkamurtumia ja verenvuotoa suusta ja nenästä.

Uhrin pelastamiseksi ajoneuvon alta pelastusryhmän täytyi nostaa Mercedes-Benz hinausautolla. Ensiapua annettiin ennen kuin uhri kuljetettiin Bangkokin Pattayan sairaalaan.

Pattaya News haastatteli 31-vuotiasta silminnäkijää Anuwat Songsamrania. Hän kertoi havainneensa Mercedes-Benzin yrittävän kääntyä Soi Sukhumvit 50/1:lle U-käännöksestä vilkkaalla tiellä.

Auto oli saavuttamassa kujan suulle, kun vasemmanpuoleisella kaistalla kohtuullisella nopeudella ajanut uhri ei huomannut sitä ja törmäsi suoraan autoon. Törmäys ajoi uhrin tielle, jossa Mercedes-Benz ajoi hänen päälleen.

Pattayan poliisi tunnisti Mercedes-Benzin kuljettajaksi 31-vuotiaan rouva Yin Yinin, joka on Kiinan kansalainen. Kielimuurien vuoksi hän ei antanut lausuntoa paikan päällä ja kieltäytyi puhumasta lehdistölle.

Yin Yin vietiin Pattayan poliisiasemalle haastateltavaksi, ennen kuin hänelle kerrottiin syytteet huolimattomasta ajamisesta, joka aiheutti vammoja muille, Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.