Thaimaan pääministeri tuomitsee Israeliin tehdyt hyökkäykset ja määräsi Thaimaan kansalaisten evakuoinnista

KUVA: TimesofIsrael

Kansallinen -

Klo 9, 30. lokakuuta 7, Srettha Thavisin ja valtiovarainministeri twiittasivat 'X':ssä: "Tuomitsen Hamasin Israelin hyökkäyksen. Nämä ovat epäinhimillisiä hyökkäyksiä, jotka maksavat viattomia ihmishenkiä ja aiheuttivat monia vammoja. Ja haluan ilmaista syvimmän osanottoni Israelin hallitukselle ja kansalle."

Srettha antoi Thaimaan kuninkaallisille ilmavoimille komennon valmistaa Airbus A340- ja C-130-koneet evakuoimaan thaimaalaisia ​​Israelin sota-alueelta. Srettha totesi, että Israelissa on noin 25,000 30,000 - 450 XNUMX thaimaalaista, ja jokaiselle paluulennolle mahtuu noin XNUMX henkilöä. On epäselvää, kuinka monta thaimaalaista evakuoidaan.

Lue Thaimaan lausunnosta Israelin tapauksesta täältä.


Srettha ilmaisi myös huolensa tuntemattomasta määrästä thaimaalaisia ​​työntekijöitä Israelissa, jotka Hamas vangitsi ja loukkaantui. Tällä hetkellä Israelin viranomaiset vahvistavat tarkan numeron. Hän toivoo kaikkien thaimaalaisten palaavan turvallisesti kotiin.

Sunnuntai-iltapäivällä 8 pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti sosiaalisen median tileillään ja vahvisti, että kaksi Thaimaan kansalaista oli kuollut Hamasin Israeliin kohdistuneiden iskujen aikana.

Varapääministeri Phumtham Wechayachai ilmoitti myös, että kahdeksan thaimaalaista loukkaantui, kaksi kriittisessä tilassa ja 11 muuta thaimaalaista on vangittu. Lisäksi hän totesi, että ulkoministeri oli keskeyttänyt kaikki muut tehtävät väliaikaisesti ja keskittynyt vain auttamaan Israelissa avun tarpeessa olevien thaimaalaisten evakuoinnissa ja työskentelemään Israelin viranomaisten kanssa heidän auttamiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.