Thaimaan satelliitin THEOS-2 laukaisua lykättiin sähköongelman vuoksi

Thaimaa -

Käynnistäminen Thailand Earth Observation Satellite 2 (THEOS-2), joka oli suunniteltu lauantaina (7. lokakuuta)th) on lykätty.

Aiemmat tarinamme:

Thailand Earth Observation Satellite 2 (THEOS-2) on määrä laukaista lokakuussa, kuten Geo-informatiikan ja avaruusteknologian kehitysvirasto (GISTDA) on vahvistanut.

Thaimaan toinen maanhavainnointisatelliitti, nimeltään THEOS-2, on määrä lähteä kiertoradalle 7. lokakuuta, sanoo korkeakoulutustieteen tutkimus- ja innovaatioministeri Supamas Isarabhakdi.

Nyt päivitykseen:

Klo 10 lauantaina (36. lokakuutath), Etelä-Amerikassa Arianespace Centerissä, jossa THEOS-2-satelliitin oli määrä laukaista, ollut korkeakoulututkinnon tutkimuksen ja innovaation ministeri Supamas Isarabhakdi kertoi lehdistölle viivästyksestä.

THEOS-2-satelliitti oli määrä laukaista kello 07 Thaimaan aikaa. Teknikot havaitsivat kuitenkin, että satelliittia ei voitu laukaista, koska se ylikuormitti sähköä ennen laukaisua Vega Rocketista, jota käytettiin satelliitin laukaisussa. Seuraavasta satelliitin laukaisuaikataulusta keskustellaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.