Sting-operaatio: Banglamungin poliisi vangitsee 3 väitettyä huumekauppiasta, 2 käsiasetta ja lähes 8,000 XNUMX metampilleriä

Banglamung -

6. lokakuuta 2023 Banglamungin poliisit paljastivat The Pattaya Newsille operaation saada kiinni Mueang Klaengin huumekauppiaat, jotka olivat yhteydessä "Tam Bowin" -nimiseen huumeparniin. Operaatiossa takavarikoitiin 7,842 2 amfetamiinipilleriä ja XNUMX käsiase.

Banglamungin erikoisoperaatioryhmä ja asiaankuuluvat yksiköt toteuttivat suunnitelman vangita kolme väitettyä huumekauppiasta, jotka olivat Klaengissa Rayongissa sijaitsevassa talossa ja jotka tunnistettiin Chatchapak Phuengkumiksi, 3-vuotiaiksi, Busarin Phonsiriksi, 43-vuotiaiksi, ja Mr. Rueangroj Phuengkhum, 30-vuotias.

Banglamungin poliisi sOurces raportoi, että nämä kolme henkilöä olivat yhteydessä laittomiin aineisiin Pattayan alueella ja monilla itäisen alueen alueilla. Yleensä asiakkaat ottivat heihin yhteyttä Facebookista, joten salaagentit lähettivät heille viestin ostaakseen huumeita.


Klo 8 15. lokakuuta 4 Banglamungin erikoisoperaatioryhmä suoritti pistooperaation, sulki pakoreitit kapealle kadulle ennen kuin houkutteli väitetyt huumekauppiaat ansaan. Kolme väitettyä huumekauppiasta myönsi sitten ostaneensa amfetamiinipillereitä toiselta huumekauppiaalta nimeltä "Tam Bowin".

banglamung Poliisit suorittavat lisätutkinnan saadakseen osalliset henkilöt vastuuseen rikoksistaan ja jäljittää saavuttamaton Tam Bowin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.