Päihtynyt nainen loukkaantui lyötyään lautaselle Banglamungissa

Banglamung -

Päihtynyt nainen loukkasi kätensä, kun hän löi kätensä lautaselle.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta perjantai-iltana (6th) Nongpruessa. He ja Pattaya News -tiimi saapuivat pieneen sinkkimajaan löytääkseen verta maasta, ja lähistöltä löytyi useita alkoholipulloja. 27-vuotias nainen, jonka nimeä ei pidetty ja joka oli vakavasti päihtynyt, sai käteensä vakavia viiltohaavoja ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Hänen ystävänsä kertoivat Pattaya Newsille, että loukkaantunut nainen oli riidellyt poikaystävänsä kanssa ennen kuin hän joi alkoholia ystäviensä kanssa. Hän oli päihtynyt ja loukkaantunut kiistasta poikaystävänsä kanssa. Hän löi lautasta ennen kuin se rikkoutui ja sai vammoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.