Microvolts Recharged julkaisee uuden puvun!

Thaimaa-

Uusi asu MICROVOLTS: Rechargedille, maailmanlaajuiselle TPS-pelille, joka listattiin uudeksi suosituksi tuotteeksi Steamissä päivän sisällä sen julkaisusta, päivitetään ja lokalisoidaan joillekin kielille 26. syyskuuta.

MICROVOLTS: Rechargedin palvelut lanseerattiin maailmanlaajuisesti 9. syyskuuta ja toimivat tällä hetkellä moitteettomasti, ja peli listattiin uusiin Steamin suosituimpiin tuotteisiin päivän sisällä sen julkaisusta. Yhtiö ilmoitti jatkuvasta parantamisesta, joka perustuu käyttäjiltä palautteen keräämiseen myös julkaisun jälkeen, mikä synnytti paljon innostuneita vastauksia.

Tämä "MICROVOLTS: Recharged" -päivitys sisältää uusia puku N -tyyppejä, henkilökohtaisia ​​sijoitustietoja, verkkosivuston järjestelmätietojen uudelleenjärjestelyä, joidenkin kielten lokalisoinnin (japani ja thai) ja lukuisten virheiden korjauksen.

Näistä noin kuukauden kuluttua lanseerataan käyttäjien odottamat uudet puvut, minkä odotetaan vahvistavan merkittävästi pelaajien yksilöllisyyttä.

Lisäksi "MICROVOLTS: Recharged" jatkaa monikielistä lokalisointia maailmanlaajuisille faneille. Japaninkielinen ääniääni on jo sisällytetty, ja pelien tekstitys ja tietojen lokalisointi (japaniksi ja thai) lisätään tämän päivityksen kautta.

Lisäksi, koska lähitulevaisuudessa on suunnitteilla lokalisointitöitä lukuisille muille kielille, mukaan lukien espanja ja portugali, on odotettavissa, että suuremman joukon maailmanlaajuisia faneja voi nauttia pelistä mukavammin.

"MICROVOLTS: Recharged" lisää jatkuvasti uusia tiloja ja järjestää tulevaisuudessa suuria tapahtumia, kuten kausittaisia ​​liigaturnauksia ja kiltaturnauksia.

MICROVOLTS: Rechargedin esittely

'MICROVOLTS: Recharged' on ilmainen PC-verkkoammuntapeli, jota voi käyttää Steamissä. Siinä on jännittävää ja nopeatempoista taistelua erittäin kiehtovassa mikromaailmassa. Käyttäjät voivat osallistua jännittäviin taisteluihin laajan valikoiman teemakarttoja ja lukuisia tiloja käyttämällä.

Kolmannen persoonan näkökulmalle tyypillisen laajan taistelukentän näkymän ansiosta taistelutilanne on helpompi havaita reaaliajassa ja pelaajat voivat luoda omia voittostrategioitaan käyttämällä seitsemän tyyppistä ainutlaatuista aseita. Lisäksi pelaajat voivat myös valita oman avatarinsa yhdeksän tarjotun luonteenomaisen toimintahahmon joukosta ja koristella sen erilaisilla saatavilla olevilla asuilla.

Helppokäyttöiset säätimet ja pelin tyypillinen rento luonne pelaajia huomioiden auttavat lievittämään arjen stressiä.

Aloittamalla jännittävän seikkailun "MICROVOLTS: Recharged" -pelin kanssa pelaajat voivat löytää todellista nautintoa, jota ei aiemmin ollut tavattu hardcore-peleissä.

Lisätietoja on saatavilla seuraavilla virallisilla sivustoilla:

Verkkosivu: https://mv.masanggames.com/
Foorumi: https://mv-forum.masanggames.com/
Steam: https://store.steampowered.com/app/1426440/MICROVOLTS_Recharged/
Discord: https://discord.gg/tKdzjmUYfj
Facebook: https://www.facebook.com/MicrovoltsRecharged

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/