Baan Unrakin lastenkoti esittää taikamatkansa muotinäytöksensä Bangkokissa

Uskomaton esitys tapahtui tällä viikolla Bangkokissa!

bangkokissa!

Baan Unrakin lastenkodin lapset matkustivat Bangkokiin esittelemään uutta ohjelmaansa: The Magic Journey Fashion Show. Kaikki kuvat löytyvät tämän artikkelin alaosasta.

Kaikki mallit ovat luoneet kaksi nuorta suunnittelijaa, Kushuma Jareonphon (Baan Unrakista valmistunut) ja Chanikan Nakhinchat.

Ensimmäinen osa: A Land Of Blossom

Tämä wkukkapuutarha-teeman innoittamana ja kaikki vaatteet valmistettiin Baan Unrak Weavingin valmistamasta kankaasta.

Kukkavaikutteisen muodin yhdistäminen nuoriin malleihin voi luoda kiehtovan yhdistelmän luonnon kauneutta ja nuoruuden kauneutta. Vaatteiden lempeät värit ja orgaaniset tekstuurit harmonisoituvat nuorekkaan ihon luonnollisen hehkun kanssa, mikä luo upean visuaalisen spektaakkelin.

Kauniita ja hurmaavia, kun teini-ikäiset mallintavat näitä malleja, niistä tulee osa luovaa kerrontaa, joka juhlii meissä kaikissa olevaa taiteellista potentiaalia. Tämä edistää mielikuvitusta ja rohkaisee nuoria tutkimaan taiteellisia kykyjään.

Pienten lasten nuorekkuus lisää kukkapuutarhan liinakokoelmaan ylimääräistä charmia. Niiden luonnollinen ylellisyys ja yltäkylläisyys puhaltaa elämää suunnitteluun muistuttaen meitä nuoruuden ilosta ja spontaanisuudesta.

Toinen osa: Aarteiden maa.

A Merirosvojen inspiroima vaatemallisto antoi lapsillemme mahdollisuuden rikkoa rajoja ja ilmaista vapauttaan ja kapinointiaan.

Nuoret miehet lähettivät voimakkaan viestin, että kauneutta tulee monissa muodoissa ja että itseluottamus ja aitous ovat houkuttelevampia kuin yhteiskunnallisten odotusten mukautuminen.

Lapset osoittavat, että he eivät pelkää tutkia, ottaa riskejä ja suunnitella elämänsuuntaansa.

Merirosvojen inspiroima tyyli rohkaisee nuoria naisia ​​omaksumaan seikkailuja, sitkeyttä ja voimaa yhteiskunnallisista odotuksista riippumatta. Tytöt lähettävät voimakkaan viestin, että he voivat omaksua minkä tahansa roolin tai persoonan.

Sangkhlaburin LGBT-yhteisön jäsenet monipuolistivat esitystä ja tekivät siitä kirkkaamman.

Yhteisön edustaminen on meille tärkeää, sillä se on Baan Unrakin pyrkimys yhdistää kaupunkimme ja Thaimaan todellisuus.

Se oli upea esitys ja hieno päivä.

Odotamme lisää haasteita näyttääksemme maailmalle, mihin pystymme.


Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/