Öljyvuoto Laem Chabangin satama-alueella vaatii nopeaa puhdistusta

Laem Chabang-

Laem Chabangin satamaprojektin vaiheen 3 satamassa sijaitsevassa ruoppaajassa on öljyvuoto, joka vaikuttaa läheiseen valtamereen. Asianomaisten viranomaisten mukaan öljyn imeytymisen puhdistusprojekti valmistuu kuitenkin pian.

- Laem Chabangin satamaosasto, Chonburin satamapäällikkö ja SRIRACHA OFFSHORE 88 CO, LTD. aloitti operaation ottaakseen öljyvuodon hallintaan öljynabsorbentin (Boom) avulla. Kemikaalit myös minimoivat vaikutukset vesiympäristöön ja meren elämään lähistöllä.


5. lokakuuta 2023 Laem Chabangin sataman apulaisjohtaja Virayut Swangchaeng paljasti alustavassa tutkimuksessa, että he eivät löytäneet paikkaa, josta vuoto alkoi. Herra Viraryut keskeytti toimituksen välittömästi. Tällä hetkellä tilanne on hallinnassa ja öljyn imeytyminen valmistuu pian.

"Siksi alueella asuvat kansalaiset voivat olla rauhassa, koska öljyä ei enää vuoda mereen", Virayut sanoi. paikalliselle medialle pitämässään puheessa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.