Khao Kheow Open Zoo juhlii Thaimaan toisen hybridielefantin "Nong Saen Rak" 5. syntymäpäivää

Pattaya -

Khao Kheow Open Zoo kutsuu kaikki juhlimaan "Nong Saen Rakin", hybridinorsun, joka on lajissaan toinen Thaimaassa, 5. syntymäpäivää. Tapahtuma järjestetään 8. lokakuuta 2023, ja se sisältää erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten norsujen ruokintaa, norsuesityksiä ja näyttelyn, joka esittelee "Nong Saen Rakin" historiaa ja hänen erityisiä kykyjään.

Anupong Anont, Khao Kheow Open Zoo -eläintarhan apulaisjohtaja, paljasti, että "Nong Saen Rak" on ensimmäinen naaraspuolinen aasialainen norsu, joka on syntynyt Thaimaan Zoological Park Organizationin, Kasetsartin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan ja kansallisen eläinlääketieteellisen tiedekunnan suorittamasta keinosiemennyksestä. Terveysinstituutti.

Hän on tulosta onnistuneesta keinosiemennyksestä, joka suoritettiin 26.–28. joulukuuta 2016, jolloin luovuttajana oli "Jim", naarasnorsu. Hän syntyi 8.

Mr. Anupong selitti lisäksi, että eläintarha valmistelee erityistä tapahtumaa Nong Saen Rakin syntymäpäivän kunniaksi, mukaan lukien erilaisia ​​vihanneksia ja hedelmiä, banaaneja, sokeriruokoa, maissia, vesimelonia, lohikäärmehedelmiä, porkkanoita, kurpitsaa ja heinää hänen nautittavaksi . Vierailijat ja lapset kutsutaan osallistumaan tähän tapahtumaan juhlimaan syntymäpäivää, ottamaan lähikuvia norsujen kanssa ja katsomaan norsuesitystä.

Tapahtuman aikana järjestetään myös näyttely, jossa esitellään Nong Saen Rakin historiaa, hänen erityisiä kykyjään, ja vierailijoilla on mahdollisuus tukea Wildlife Fundia. Lahjoituksilla katetaan ruoan, sairaanhoidon, lääkkeiden ja eläinten elämänlaatua parantavien laitteiden kulut.

Lisätietoja tapahtumasta saat ottamalla yhteyttä Khao Kheow Open Zoo -eläintarhaan numeroon 038-318444.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.