Thaimaalainen nainen syöksyi kuolemaan Pattaya Condossa

Pattaya -

Thaimaalainen nainen syöksyi kuolemaansa 32-kerroksisessa asuntokompleksissa Nakluan osa-alueella Pattayalla tiistai-iltana 3. lokakuuta.

Pol. Pattayan poliisiaseman apulaistutkija everstiluutnantti Chanan Kaserabua sai eilen kello 7 ilmoituksen asuntokompleksista Naklua Roadilla Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, ja kiiruhti paikalle pelastustyöntekijöiden ja ensihoitajaryhmä Banglamungin sairaalasta.

Saavuttuaan 32-kerroksiseen rakennukseen, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat lisätutkimuksen ajaksi, viranomaiset löysivät thaimaalaisen naisen ruumiin viidennen kerroksen parkkihallin alueelta. Nainen, jonka nimeä poliisi ei ole salannut, oli 32-vuotias ja hänet todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla vakaviin vammoihin.

Ruumiintarkastuksessa poliisi löysi viiltojälkiä vainajan kurkusta ja molemmista ranteista. Hänet löydettiin verilammikosta yllään vihreä iltapuku ja hänellä oli lyhyet värjätyt kultaiset hiukset. Poliisin suorittamat lisätutkimukset paljastivat, että hän saattoi pudota huoneestaan ​​24. kerroksessa. Viranomaiset eristivät alueen ja peittivät uhrin valkoisella lakanalla ennen kuljettamista läheiseen sairaalaan.

Haastattelussa tapahtuman todistaneen vartijan kanssa hän kertoi The Pattaya Newsille kuulleensa kovan äänen, joka muistutti räjähdystä. Se sai hänet tulemaan tarkastamaan parkkipaikan, mutta huomasi, että uhri oli kaatunut ja jo kuollut. Hän otti välittömästi yhteyttä poliisiin.

Pol. Everstiluutnantti Chanan totesi, että uhrin huoneesta ei löytynyt taistelun merkkejä. Poliisi löysi kuitenkin partaveitsen ja uhrin kirjoittaman itsemurhakirjeen, joka ilmaisi tyytymättömyyttä hänen työhönsä.

Kaatumisen syytä ei ole vielä selvitetty, mutta poliisi uskoo itsemurhan mahdollisuuteen. Pol. Everstiluutnantti Chanan ilmoitti, että CCTV-materiaalin, todisteiden ja ruumiinavauksen lisätutkimusta jatketaan tapauksen tarkan syyn selvittämiseksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.