Naamioitunut munkki pidätettiin 13 vuoden pakon jälkeen väitetystä murhasta

Suphan Buri -

13 vuotta paennut valepuvussa ollut munkki pidätettiin Suphan Burin maakunnassa tahallisesta murhasta.

3. lokakuuta 2023 Pol. Eversti Natthapong Kerdiam ja poliisiryhmä vangitsivat munkin, joka oli vain tunnistettu herra Anoniksi, 33-vuotias, pidätysmääräyksen perusteella Amnat Charoenin maakunnan tuomioistuimelta Dhamma Retreatissa, Song Phi Nongin alueella, Suphan Burin maakunnassa.

Anonia syytettiin useista vakavista rikoksista, mukaan lukien väitetystä tahallisesta murhasta. Tapaus sattui vuonna 2010, kun hänen väitetään tehneen murhan terävällä aseella ja katkaneensa uhrin kurkun Mueangin alueella Amnat Charoenin maakunnassa. Syyllinen oli paennut munkkinaamioituneena alueellisella pyhiinvaelluksella yli 13 vuoden ajan.

Tutkintaryhmä kuitenkin tavoitti ja vangitsi syyllisen, joka asui Dhamma Rereatissa Suphan Burin maakunnassa. Alkututkimuksessa Anon kiisti syytökset ennen kuin hänet siirrettiin Muang Amnat Charoenin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.