Kokoonpano Pattayan jännittävistä tulevista tapahtumista lokakuussa

Pattaya -

Lokakuu 2023 lupaa olla Pattayalle tapahtumarikas kuukausi, ja tarjolla on jännittäviä aktiviteetteja, jotka tähtäävät matkailun edistämiseen kaupungissa. Urheiluturnauksista kulttuurifestivaaleihin on jokaiselle jotakin nautittavaa.

1. International Beach Tennis Tournament Pattaya Open (6.-7. lokakuuta):

Tenniksen ystävät voivat suunnata Pattaya Beachille Hard Rock -hotellin edessä tähän kansainväliseen turnaukseen. Se on erinomainen tilaisuus todistaa huippuluokan tennistoimintaa meren rannalla.

2. Kasvissyöjäfestivaali (14.–24.):

"Mahaguson Im Boon Im Jai (มหากุศล อิ่มบุญอิ่มใจ)" -kasvissyöjäfestivaali järjestetään Sawang Boriboon -säätiössä Thammasathanissa. Vierailijat voivat nauttia herkullisesta kasvisruoasta samalla kun he kokevat kaupungin rikkaan kulttuuriperinnön.

3. Master's Fastpitch Softball -turnaus (19.-22.):

Kansainvälinen softball-turnaus järjestetään Horseshoe Point Resort and Country Clubilla. Softball-harrastajat voivat seurata taitavien urheilijoiden kilpailua tässä jännittävässä tapahtumassa.

4. Pattaya International Bikini Beach Race (28. lokakuuta):

Pattaya Beach isännöi "Thaimaan seksikkäintä juoksutapahtumaa" tämän kuun lopussa. Se on ainutlaatuinen ja hauska juoksu rannalla, joka tarjoaa osallistujille sekoituksen kuntoa ja viihdettä.

Lokakuun 29. päivä päättyy myös buddhalainen paasto, uskonnollinen juhla, jonka aikana myös alkoholin myyntikielto ja viihdepaikat suljetaan.

Lokakuun 14. päivästä kuun puoliväliin järjestetään myös Pattaya School Eight -festivaali lähellä Wat Chaita ja Walking Streetiä.

Lopuksi 31. lokakuuta on Halloween, jossa sadat viihdepaikat ja baarit pitävät pelottavia ja pelottavia juhlia!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.