Kadonneet thaimaalaiset turistit syöksyvät auton Sattahip-mereen, kaksi naista kuolee

Sattahip -

Joukko thaimaalaisia ​​turisteja, joiden uskotaan eksyneen, syöksyi vahingossa autonsa mereen lähellä Sattahipin kaupunginosassa sijaitsevaa laituria. Kaksi naista jäi loukkuun autoon ja kuoli lopulta hukkumisen seurauksena. Vain yksi auton matkustaja selvisi.

Onnettomuudesta ilmoitettiin Sattahipin poliisille ja pelastushenkilöstölle kello 4 keskiviikkoaamuna 4. lokakuuta, mikä sai heidät kiirehtimään paikalle Chuk Sametin laiturille (Sattahip-Koh Samui) Saamsanin osa-alueella, Chonburin maakunnassa.

Onnettomuus tapahtui aallon estävällä alustalla alas lautalle johtavalla alueella. Poliisi löysi jälkiä mereen pudonneesta autosta. Raweepap Maksara, 20, löydettiin paikalta vahingoittumattomana. Hän kertoi pelastustyöntekijöille, että hän ja hänen kaksi naisystäväänsä olivat matkustaneet Bangkokista Sattahipiin lomalle.

He ajoivat pronssisella Toyota-sedanilla. Matkansa päätyttyä he ajoivat Saamsanin osa-alueelle jättämään yhden naisystävänsä.

Mr. Raweepap sanoi, että hän antoi ystävänsä ajaa, kun hän istui takana, ja toinen ystävä istui kuljettajan vieressä. Kuljettaja meni kuitenkin vahingossa väärälle laiturille johtavalle tielle. Tämä johti riitaan auton sisällä, ja yhtäkkiä auto syöksyi vahingossa mereen.

Mr. Raweepap sanoi olevansa järkyttynyt, mutta onnistui potkimaan auton ikkunan alas ja pakenemaan. Mitä tulee kahteen ystävään, kuljettajaan ja kuljettajan vieressä istuvaan henkilöön, herra Raweepap sanoi, että he olivat loukussa vedenalaisen auton sisällä.

Loukkuun jääneiden uhrien pelastusoperaatio suoritettiin aamunkoitteessa 4. lokakuuta. Auto nostettiin lopulta vedestä noin kello 7, mutta valitettavasti kahden naisen kerrottiin eivät selvinneet hukkumisen vuoksi. Asianomaiset viranomaiset eivät ole paljastaneet vainajan henkilöllisyyttä odotettaessa heidän perheensä ilmoittamista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.