Kaksi hollantilaista miestä kuoli, yksi hollantilainen selvisi Nakhon Ratchasiman kuorma-autokolarista

KUVA: THAIRATH

Nakhon Ratchasima -

79-vuotias hollantilainen lava-auton kuljettaja törmäsi betonikaiteeseen Mittraphap-tien keskustassa Nakhon Ratchasiman maakunnassa, mikä johti 2 kuolemaan ja ainoaan eloonjääneeseen, joka oli kiinnittänyt turvavyönsä.

Klo 10, 30. lokakuuta 1, Pol. Everstiluutnantti Uuaychai Phromwong, Klang Dongin poliisiasema, Pak Chongin piiri, Nakhon Ratchasiman maakunta, ja pelastuspalveluryhmä saivat onnettomuusilmoituksen lava-auton törmäämisestä betonikaiteeseen Mittraphap-tien keskustan liikennesaarella.
Pelastusyksikön raportin mukaan lava-auto painui pahoin oikealle kyljelle ja oikea pyörä oli ponnahtanut irti. Kuljettaja ja takapenkillä istunut matkustaja löydettiin murskattuna kuoliaaksi.

Toinen edessä istuva matkustaja loukkaantui kuitenkin vain lievästi, koska hän oli kiinnittänyt turvavyön tiukasti. Pelastusyksiköt murtautuivat autoon pelastusvälineillä hakeakseen haavoittuneita ja ruumiita.

Alkututkinnassa asiaankuuluvat poliisit tunnistivat myöhemmin julkisesti auto-onnettomuuden uhrit otettuaan yhteyttä suurlähetystöön ja sukulaisiin: Frederik Janssen, 79-vuotias hollantilainen, Frederik Diederik Janssen, 49-vuotias, myös hollantilainen, ja ainoa selviytyjä, herra Bakker Gerrit Jan, 70-vuotias, myös hollantilainen. He kaikki olivat asuneet Thaimaassa ulkomailla yli 20 vuotta.

Bakker kertoi paikalliselle thaimaalaiselle medialle, että he olivat matkalla takaisin Udon Thanin maakuntaan Bangkokista tehdyn matkan jälkeen, mutta sanoi, ettei muistanut mitään onnettomuuteen liittyvää. Bakkerin kerrotaan selittävän selviytymisensä siksi, että hän oli kiinnittänyt turvavyön aina tiukasti.

Onnettomuuden syytä tutkittiin vielä lehdistön aikaan, mutta tarkka syy ei ole vielä selvillä.

TPN Media esittää vilpittömät osanottonsa uhrien ystäville ja omaisille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.