Thaimaan purjelautailun mestarit palkittiin Pattayan kaupungintalossa Aasian kisojen triumfista

Kansallinen -

2. lokakuuta 2023 Thaimaan purjelautailuyhdistyksen sihteeri Phatthana Bunsawat, Pattayan kaupungin pormestari Poramese Ngampiches, Thaimaan kansalliset purjelautailijaurheilijat ja heidän valmentajansa vierailivat Pattayan kaupungintalolla sijaitsevalla kuningas Taksin-monumentilla. lupaaviin tarkoituksiin.

Yhteensä, kolme mitalia voittanut purjelautailija 19. Aasian kisoista Kiinassa, Natthaphong Phonopparat RS:X Menissä, Siriporn Kaewduang-Ngam RS:X Womenissa ja Aticha Homraruen IQFoil Womenissa kunnioitettiin ja juhlittiin luominen mainetta Thaimaassa ja tuo onnea ihmisilleen. Mr. Poramese kehui sydämellisesti urheilijoita ja totesi lisäksi, että se parantaa Pattayan kaupungin maine urheilukaupunkina ja urheilumatkailuna.

Pattaya Cityllä on myös Pattaya Purjelautailun kansainväliset mestaruuskilpailut ja niihin liittyvät tapahtumat vuosittain, joissa on paljon osallistujia ympäri maailmaa.

Mr. Phatthana kehui Thaimaan kansallisia purjelautailijoita, koska he suoriutuivat erinomaisesti. Se oli heidän ensimmäinen kultamitalinsa 25 vuoteen, vuoden 1998 Aasian kisojen jälkeen Thaimaassa. Vuonna tulevaisuutta, he osallistuvat kilpailuihin Hongkongissa, Shenzhenissä Kiinassa ja Okinawassa Japanissa ennen valmistautumista ensi vuoden olympialaisiin.

Yhdistyksellä ei kuitenkaan edelleenkään ole asianmukaista budjettitukea Thaimaan hallitukselta. Phatthana toivoo, että asianmukainen budjetti kannustaisi ja tukisi suuresti urheilijoita tulevissa kilpailuissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.