Sedan kääntyy ympäri Pattayan keskusohitustunnelin edessä

Pattaya -

Sedanin kerrottiin katkaisevan turistibussin ja kaatuneen Sukhumvit-Central-tien ohitustunnelin edessä Pattayassa sunnuntai-iltana 1. lokakuuta.

Somchok Meechong, 45-vuotias kiertoajelubussin kuljettaja, kertoi thaimaalaiselle medialle, että hän ajoi bussiaan oikealla kaistalla valmistautuessaan menemään tunneliin, kun sedan äkillisesti suistui hänen kaistalleen aiheuttaen törmäyksen.

Onnettomuudesta ilmoitettiin Sawang Boriboonin pelastuslaitokselle noin kello 5 30. lokakuuta. Se tapahtui Sukhumvit-Central-teiden ohitustunnelin edessä Pattayassa, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Linja-auton kuljettaja Somchok selitti, että hänen linja-autonsa törmäsi sedaniin, minkä seurauksena sedan kaatui katolleen. Onneksi linja-autossa ei ollut matkustajia onnettomuushetkellä, ja se vaurioitui vain vähäisessä määrin vasemmalle etupuolelle.

Samaan aikaan sedanin tuntematon kuljettaja ja hänen matkustajansa pääsivät turvallisesti ulos autosta vahingoittumattomina. He eivät saaneet vammoja.

Sedanin kuljettaja ei kerrottu kertoneen onnettomuudesta. Pattayan poliisi dokumentoi onnettomuuspaikan todisteita varten, ja kaatunut auto vapautettiin myöhemmin liikenteen jatkamiseksi. Myöhemmin poliisi kutsuu molemmat osapuolet kuulusteluihin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.