Thaimaan kauppaministeri alentaa joidenkin päivittäisten tuotteiden hintoja lokakuussa

Kansallinen -

Thaimaan kauppaministeri on luvannut alentaa useiden päivittäisten tuotteiden hintoja lokakuussa 2023 elinkustannusten alentamiseksi.

Ministeri Phumtham Wechayachai sanoi, että hinnanalennus aloitetaan 2. lokakuuta ja se tulee voimaan valtakunnallisesti.

Hän sanoi jo pyytäneensä yhteistyötä toimenpiteen toteuttamiseksi Thaimaan kauppakamarin, Thai Industriesin, Thaimaan pankkiyhdistyksen, Thaimaan laivanomistajien liiton ja Thaimaan vähittäiskauppiaiden liiton kanssa.

Tavoitteena on edelleen alentaa kansalaisten elinkustannuksia hallituksen aiemman sähkölaskujen ja dieselin hinnan alentamisen jälkeen.

Muutto toteutetaan eri menetelmin, kuten valtakunnallisten alennustuotteiden messujen järjestäminen, liikkuvien Sinilippu-myymälöiden lanseeraus, edullisien myyntipisteiden avaaminen sekä tavaratalojen, nykyaikaisten myyntipisteiden, paikallisten markkinoiden ja tuotteiden hintojen alentaminen. lähikaupat, Phumtham sanoi.

Lopulliset tiedot siitä, mitkä tuotteet saavat alennuksen, julkaistaan ​​myös 2. lokakuuta, mutta alustavien raporttien mukaan listalla on noin 20 päivittäistä tuotetta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.