Street Racers Block Road ja Annoy Pattaya Residents at Night

Pattaya -

Suuri joukko katukilpailijoita, joiden kerrottiin olevan vain 14–20-vuotiaita, järjesti laittoman kilpa-kilpailun Nong Pla Lain osa-alueella Pattayan lähellä ja aiheutti äärimmäistä ärsytystä asukkaille.

Silminnäkijöiden mukaan jengi kokoontui keskellä yötä lauantaina 30. syyskuuta kilpailemaan moottoripyörillään, joita epäiltiin laittomasti muunnetuiksi kilpakäyttöön.

Ryhmä kokoontui valtatielle 36, joka sijaitsee Nong Pla Lain osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. He tukkivat tien, nostivat moottoreitaan ja aiheuttivat sietämätöntä häiriötä ja hankaluuksia paikallisille asukkaille ja työmatkalaisille, kuten todistajat kertovat. Silminnäkijöiden mukaan kilpailu oli jatkunut useita viikkoja.

Kilpailuun osallistui yli sata ihmistä, joista osa suoritti vaarallisia temppuja, kuten pyörät, kun taas toiset hurrasivat äänekkäästi molemmin puolin tietä. Silminnäkijöiden mukaan kukaan heistä ei käyttänyt moottoripyöräkypärää ja kunnioitti muiden tienkäyttäjien turvallisuutta.

Havaittiin, että jotkut asukkaat olivat saaneet tarpeekseen ja hälyttivät poliisin tulemaan pidättämään ryhmän, mutta nämä pyöräilijät hajaantuivat usein nopeasti ja pakenivat läheisille kujille. Viranomaisten ohitettuaan he palasivat ja jatkoivat kilpailua välittämättä muista.

Tien lähistöllä asukkaat kehottavat viranomaisia ​​valvomaan määrätietoisesti lakia näiden teinien kilpailijoiden ja mahdollisesti myös heidän vanhempiensa osalta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.