Pattaya lupaa pakata huhtikuun 2024 Medical Cannabis Festivalsille

KUVA: 77kaoded

Pattaya -

Kahden peräkkäisen vuoden huikean menestyksen jälkeen Pattaya vahvistaa asemaansa lääketieteelliseen kannabikseen liittyvän toiminnan maailmanlaajuisena keskuksena vuonna 2024.

CISW Holding Group piti eilen, 29. syyskuuta, Pattayan kaupungintalolla yhteistyössä CISW Internationalin, CISW European Wellness Worldin, CISW Green Worldin ja Bio Consultin kanssa lehdistötilaisuuden ilmoittaakseen tulevista matkailutapahtumista, nimittäin CISW International Cultural -tapahtumasta. ja Wellness Tourism Carnival 2024 (CWTC 2024) ja CISW Med Cann Festival International 2024 (CMC 2024).

Lehdistötilaisuuteen osallistui useita arvostettuja vieraita, kuten Pattayan pormestari Poramase Ngampiches, tapahtuman järjestäjän puheenjohtaja Jacky Ong ja terveysperuskirjan puheenjohtaja Kampon Sriwatanakun.

Konferenssissa paljastettiin kaksi tulevaa kannabikseen liittyvää tapahtumaa, jotka on suunniteltu pidettäväksi huhtikuussa 2024. Ensimmäinen tapahtuma, CISW International Cultural and Wellness Tourism Carnival 2024 (CWTC 2024), järjestetään 21.-24. huhtikuuta Royalissa. Garden Plaza Pattaya. Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa Pattayan mainetta terveys- ja hyvinvointimatkailukohteena ja kokonaisvaltaisena terveyskeskuksena.

CWTC 2024 -tapahtumaan osallistuu osallistujia eri maista ympäri maailmaa, ja yli 100 osastolla esittelevät kannabikseen liittyviä näyttelyitä, keskusteluja terveys- ja hyvinvointimatkailusta, yritysten parisuhde- ja verkostoitumisistuntoja sekä monia muita aktiviteetteja.

Samaan aikaan toinen tapahtuma, CISW Med Cann Festival International 2024 (CMC 2024), on jatkoa aiemmille menestyneille painoksille, ja se on tarkoitus järjestää 25. huhtikuuta - 28. huhtikuuta Keski-Pattayalla.

CMC 2024 pyrkii tukemaan Thaimaata ja Pattayaa kehittymään johtaviksi maailmanlaajuisiksi lääkekannabiksen kohteiksi. Kahden edellisen tapahtuman menestyksen jälkeen tämän tapahtuman odotetaan houkuttelevan ylivoimaisia ​​osallistujia eri maista ympäri maailmaa. Se sisältää yli 100 osastoa, keskusteluja lääkekannabisista, yritysten parisuhteista ja verkostoitumismahdollisuuksista. Tämä tapahtuma on suunnattu yksilöille, jotka ovat kiinnostuneita lääkekannabisista ja yrttilääkkeistä.

Molemmat huhtikuulle 2024 suunnitellut tapahtumat tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia niin näytteilleasettajille kuin osallistujillekin. Ne myös korostavat Thaimaan valmiutta laajentaa mahdollisuuksia lääkekannabiksen ja terveysmatkailun aloilla maan kilpailukyvyn parantamiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.