Pattaya City Gears Up for Bikini Beach Race 2023, rekisteröinti nyt auki

Pattaya -

"Pattaya International Bikini Beach Race 2023" on aivan nurkan takana, ja ilmoittautuminen on tällä hetkellä avoinna osallistujille sekä Thaimaasta että ulkomailta.

5 kilometrin kilpailu ajetaan lauantaina 28. lokakuuta 2023 Central Pattayalla.

Tämän Thaimaan suurimman vuotuisen rantalenkin kohokohtia ovat kuuluisat thaimaalaiset ja kansainväliset mallit, julkkikset, YouTuberit ja osallistujat ympäri maailmaa.

Osallistujat pääsevät taatusti juoksemaan yli 100 seksikäs vaikuttajan rinnalla, grooveamaan EDM-biittiä J-pop-yhtye "Sherbet" kanssa ja liittymään after party -konserttiin lahjakkaan thaimaalaisen laulajan ja lauluntekijän "Wan Thanakritin" kanssa.

Ilmoittaudu kisaan jo tänään! Älä odota!

Thaimaan osallistujille: Rekisteröinnin linkki Kansainvälisille osallistujille: Rekisteröinnin linkki

Kilpailupäivä: Lauantai 28. lokakuuta 2023 Central Festival Pattayan edessä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.