Väitetty kiinalainen aseellisesta ryöstöstä epäilty pidätettiin Sri Rachassa

KUVA: Matichon

Sriracha -

Kiinalainen mies pidätettiin Sri Rachan kaupunginosassa Chonburissa keskiviikkona 27. syyskuuta epäillystä aseellisesta ryöstöstä Bangkokissa.

Lui Jian, 34, pidätettiin pelatessaan korttia viiden muun Kiinan kansalaisen kanssa Bo Winin osapiirissä. Jiania etsittiin väitetystä aseellisesta ryöstöstä, joka tapahtui Bangkokin Huai Khwangin alueella viime perjantaina 22. syyskuuta.

Pääkaupunkiseudun poliisiviraston tutkintaosaston komentaja, kenraalimajuri Teeradet Thamsuri selitti, että Jian ja viisi muuta kiinalaista miestä hiipivät taloon Kesinee Villen asuinalueella Sam Sen Nokin alueella Huai Khwangissa, jossa oli kolme asukasta. muut kiinalaiset.

KUVA: Matichon

Asukkaat olivat ulkona harjoittelemassa, kun taas kuusi kiinalaista tunkeilijaa odottivat heidän palaavansa ryöstämään heidät. Epäillyt olivat aseistautuneet aseilla ja veitsillä, kenraalimajuri Teeradet sanoi.

Kaiken kaikkiaan uhreilta ryöstettiin arvoesineet, mukaan lukien 627,500 1.69 bahtia arvoinen Bulgari-timanttinen valkokultasormus, 540,000 miljoonan bahtin arvoinen Cartier-timanttinen valkokultasormus, kolme mustaa Chanel-käsilaukkua arvoltaan 55,000 14 bahtia, musta Rimowa-käsilaukku. 90,000 XNUMX bahtia ja kaksi iPhone XNUMX Pro -älypuhelinta arvoltaan XNUMX XNUMX bahtia.

Ryöstön jälkeen viisi epäiltyä pakeni ulkomaille, mutta Jian päätti hakea turvaa Sri Rachasta. Hänet pidätettiin yhdessä hänen kanssaan olevien viiden kiinalaisen miehen kanssa. Heidät tuotiin myöhemmin Bowinin poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten, ja ryöstötapaukseen liittymättömiä viittä kiinalaista miestä syytetään todennäköisesti rahapelaamisesta, joka on laitonta Thaimaassa.

Sri Rachan poliisi ilmoitti laajentavansa tutkintaaan pidättääkseen jäljellä olevat maasta paenneet epäillyt.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.