Etsitty mies pidätettiin Thaimaan ja Kambodžan rajalla puhelinhuijaustoiminnassa

Kansallinen -

Aranyaprathetin rajatarkastuspisteessä Sa Kaeon maakunnassa Thaimaan kuninkaalliset maahanmuuttoviranomaiset ja asiaankuuluvat virastot vangitsivat etsintäkuulutetun miehen, joka tunnistettiin vain herra Sorasiniksi, 21-vuotias, jonka väitetään osallistuneen puhelinhuijauksiin avaamalla muulipankkitilejä.

Mr. Sorasin lähti Thaimaasta toivoen työskennellä puhelinhuijarit Poi Pet Cityssä, Kambodžassa, ennen kuin hänet pidätettiin rajatarkastusasemalla, sanoi Thai Immigration. Amnat Charoenin maakuntatuomioistuin antoi kuitenkin myös herra Sorasinille pidätysmääräyksen väärien tietojen levittämisestä tietokonejärjestelmien kautta.

Lisätutkimuksessa virkamiehet saivat selville, että herra Sorasinilla oli vielä kaksi pidätysmääräystä Ang Thongin maakunnan tuomioistuimelta ja Yalan maakunnan tuomioistuimelta. Mr. Sorasin myönsi myöhemmin, että hänet palkattiin avaamaan muulitilit puhelinhuijareille ja hän oli lähdössä töihin Poi Pet Cityyn.

Tämän seurauksena herra Sorasin kuulusteltiin ja saatettiin Lue Amnatin poliisiasemalle, Ubon Ratchathanin maakuntaan, jotta hänet voidaan saattaa vastuuseen rikoksestaan.s.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.