Thaimaan poliisi löysi yli 300 miljoonaa bahtia huumeita Nakhon Pathomin ratsastuksessa

Kansallinen -

Pol. Äskettäin valittu Thaimaan poliisin kenraali Torsak Sukvimol suoritti yhteisoperaation oikeusministerin kanssa huumetaloratsia ja takavarikoi yli 300 miljoonan bahtin arvosta laittomia aineita.

Klo 2, 30. syyskuuta 28, Pol. Eversti Thawee Sodsong, oikeusministeri, Pol. Kenraali Torsak ja muut asiaankuuluvat upseerit pitivät lehdistötilaisuuden suuren huumausainepaikan etsintäoperaatiosta yhteistyössä partio- ja erikoisoperaatiodivisioonan 191 kanssa Nakhon Pathomin maakunnan pääkaupunkialueella.

Etsinnän jälkeen todisteena löytyi erilaisia ​​huumausaineita, mukaan lukien 15 miljoonaa amfetamiinipilleriä, 443 patukkaa heroiinia, 420 kiloa kristallimetamfetamiinia, iloista vettä ja vastaavia laittomia aineita. Huumausaineiden salakaupasta pidätettiin 4 väitettyä epäiltyä: Apichat Ekkachin, 38, Charan Khieoprai, 38, Watchara Khieoprai, 36, ja Chalit Khieoprai, 39.

Pol. Eversti Thawee totesi lehdistötilaisuudessa, että operaatio on merkittävä, koska laiton huumetalo sijaitsi yhteisön alueella, Thaimaan sydämessä. Epäillyillä on pitkä rikosrekisteri huumausaineista. Pol. Eversti Thawee korosti myös laittomien aineiden asettamista korkeaan valppauteen ja antoi huumevalvontalautakunnalle käskyn ottaa huumausainetoiminta hallintaansa 100 päivän kuluessa.


Pol. Kenraali Torsak sai todistusraportin tutkimuksesta, jonka mukaan 4 väitettyä epäiltyä jakoivat laittomia aineita ajoneuvoilla huumeidenkäyttäjien ja viihdealueille Borommaratchachonnani Roadin ja Phutthamonthon Sai 5 Roadin alueilla Nakhon Pathomin maakunnassa. Epäillyt myönsivät saavansa laittomien aineiden levittämisestä yhteensä 1.8 miljoonaa bahtia. Huumausaineet kuljetettiin tiettävästi luonnollisia kanavia pitkin naapurimaan rajalta Pohjois-Thaimaalta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.