Uusi turistipoliisitoimisto avautuu Jomtieniin

Pattaya/Jomtien –

Jomtienissa avattiin virallisesti uusi turistipoliisin toimistorakennus, joka helpottaa apua etsiviä turisteja.

Uusi rakennus sijaitsee osoitteessa 406/357 Jomtien Beach Roadilla, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, lähellä Tinnie's Piesiä. Se on kolmikerroksinen betonirakennus, joka rakennettiin 2 miljoonan bahtin budjetilla valtion omistamalle maalle valtiovarainministeriön alaisuudessa.

Rakennuksen pohjakerroksessa on vastaanottotila, toimintakeskus, toimistot sekä säilöönotto- ja valvontahuoneet. Toisessa kerroksessa on todisteiden varastotilat ja poliisin työtilat. Kolmas kerros toimii majoituspaikkana joillekin 2. divisioonan alaisen turistipoliisin henkilökunnalle.

Pol. Matkailupoliisin komentaja kenraaliluutnantti Sukun Phrommaion johti toimiston avajaisia ​​keskiviikkona 27. syyskuuta. Hän sanoi, että Matkailupoliisiosastolla on politiikkana tehostaa tutkintatyötään kokonaisvaltaisemmaksi ja tehokkaammaksi "yhden luukun" -konseptin mukaisesti.

Uusi rakennus on osa tätä aloitetta, ja se tarjoaa erilaisia ​​palveluita turisteille ja tutkintavalmiuksia.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.