Thaimaan uusi nouseva taekwondotähti Banlung saavutti Thaimaalle toisen kultamitalin Aasian kisoissa

Kansallinen -

Thaimaa varmisti toisen kultamitalinsa taekwondossa Hangzhoun Aasian kisoissa Banlung Tubtimdangin, Taekwondon nousevan tähden "Yu" -voitolla.

"หยู" บัลลังก์ ทับทิมแดง คว้าเหรียญรียญญงงญญ โด เอเชียนเกมส์ ล้มเต็งอิหร่าน
KUVA: Springnews

Voitto oli historiallinen hetki Yulle, joka saavutti tämän merkittävän saavutuksen 18-vuotiaana ja merkitsi debyyttiään Aasian kisoissa. Ensimmäisen kultamitalin jälkeen Panipakilta, Thaimaa teki jälleen nimensä Aasian kisoissa. Yun matka tähän kultamitaliin alkoi aiemmin tänä vuonna, kun hän ansaitsi hopeamitalin taekwondon maailmanmestaruuskilpailuissa kesäkuussa Azerbaidžanissa.

Erityisesti Thaimaa ei ollut saavuttanut kaksinkertaista kultaa kamppailulajeissa sitten vuoden 2010, Guangzhoun Aasian kisoissa Kiinassa. Joukkueen päävalmentaja oli tuolloin Mr. Chutchawal Khawlaor, joka esiteltiin tällä kertaa myös Hangzhou Asian Gamesin päävalmentajana.

13 ปีที่รอคอย
KUVA: Thairath

Yu kertoi luottavaisin mielin, että hän on asettanut katseensa vuoden 2024 olympialaisiin. Hän kertoi myös usein puhutusta pituudestaan, 190 senttimetristä, että sillä on myös huonot puolensa hitaamman nopeuden ja pienemmän tehon takia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.